Kundportaler för fordonsbranschen

Långtgående funktionalitet för reservdelar och reparationer

Systemstrategerna erbjuder kundportalslösningar för fordonsbranschen med lättanvända gränssnitt och attraktiva erbjudanden från flera leverantörer på ett och samma ställe. Detta ger kunden möjlighet att planera och budgetera sin service i fyra enkla steg.

Dessa fyra steg innefattar:

  1. Ange regnummer
  2. Välj typ av service och datum
  3. Välj offert/erbjudande
  4. Bekräfta/lägg order/arbetsorder

Lösningen är modulariserad och kan enkelt anpassas till din organisations specifika behov. Kunderna kan dra nytta av fasta priser på reparationer, reservdelar och service.

Denna Bespoke-lösning ger ökad nytta och kortare ledtid i jämförelse med en egenutvecklad lösning. Samtidigt ger den dig stora möjligheter att göra anpassningar för din specifika verksamhet.

Att inte behöva börja från ett blankt papper utan med en befintlig lösning ger snabbare uppstart och stödjer agilitet. Det ger dig också möjlighet att kunna prova tidigt i liten skala, utan att riskera befintliga kundrelationer eller affärsfunktioner.

Bespoke är för många den perfekta medelvägen mellan att anskaffa en standardlösning och att utveckla sin egen kundportal.

Vårt lösningserbjudande

  • Kundportaler med långtgående funktionalitet för reservdelar och reparationer
  • System för helt integrerad styrning av verkstäder med resursplanering och ledningsinformation avseende beläggning samt utnyttjande
  • Kund och säljarportaler för begagnatförsäljning med hög funktionalitet
  • Digital Marknadsföring och lanseringsportaler
  • ODB-Dongle baserade system för behovsstyrd service och tjänster
  • Hyres- och leasingportaler med helhetsfunktionalitet

Fråga efter offert

Vi tar gärna ett möte om era behov och målsättningar. Ofta kan vi föreslå ett angreppssätt redan efter ett första möte. Innan mötet kan vi skicka en checklista för förberedelser.

Hör gärna av er!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande