Jobba hos oss

Vi söker dig som letar efter ett inspirerande och utvecklande jobb. Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara en lagspelare och gilla att ta tag i och lösa komplexa problem. Du ska kunna axla en roll som expert ute på fältet hos våra kunder, gilla att utmana dig själv och ha gott självförtroende även när du hamnar utanför din bekvämlighetszon. Du ska vara resultat- och kundfokuserad, förstå hur IT och affärsnytta hänger ihop och leta efter lösningar som uppfyller kundens behov idag och är hållbara även i framtiden. Och du ska såklart ha en gedigen kunskap inom teknik och IT.

Om oss

Vi är ett expansivt IT-konsultbolag, med en platt organisation och ett öppet klimat. Vi har funnits sedan 1997 och upplevt både hög- och lågkonjunkturer.  Vi vet hur marknaden fungerar i upp- och nedgång och vi tycker att det är otroligt spännande att få vara en del av en bransch som står under ständig och genomgripande förändring. Vi vet att vår framgång bygger på att vi förstår och anpassar oss och vårt erbjudande till den verklighet vi lever i idag och imorgon. Vi värdesätter mångfald och tror att grupper som har en god blandning när det gäller ålder, kön och kulturell/etnisk bakgrund fungerar bättre än homogena grupper. Vi uppskattar också människor som tänker i nya banor och som står för sina tankar och åsikter. Vi försöker att se förbi teknik och roller, och se människorna bakom. Det gäller våra relationer internt såväl som med våra kunder och samarbetspartners. En av företagets stöttepelare är våra värderingar. Ett företag utan gemensamma värderingar är som ett skepp utan kompass. Vi tror att gemensamma värderingar är en förutsättning för att kunna fungera och utvecklas tillsammans. För tillfället söker vi projektledare, förvaltningsledare och drifttekniker. Skulle du vilja jobba på Systemstrategerna, utan att känna dig hemma i någon av dessa roller? Hör av dig ändå! Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare.

Ansökningsformulär

Fönamn och efternamn*

Födelsedatum*

E-post*

Mobilnummer*

Kort om dig själv*

På vilket sätt kan du vara en tillgång för Systemstrategerna? *

Nuvarande arbetsgivare och din roll*

Vilken/Vilka av följande befattningar har du haft:*
Chef (ex konsultchef, IT Chef, etc)FörändringsledareProjektledareSystemförvaltareTestledareInfrastrukturteknikerKravanalytiker

Övrig kompetens/kommentar: *

Bifoga ditt CV: *

captcha

Alla fält är obligatoriska.

Vi ser fram emot att få höra av dig!