Den moderna IT beslutsfattaren står mitt uppe i stora och spännande utmaningar. Allt handlar om att kunna växla tempo och bli duktig på att vara stabil och agil på samma gång.

För att underlätta för den moderna IT beslutsfattaren lanserade vi vårt samarbetet med Gateway Technolabs för våra kunder den 28 april. Det blev en trevlig kväll och många givande diskussioner om de utmaningar och möjligheter som vi måste hantera.

Filmen om vårt samarbete

Ta gärna en titt på filmen som vi spelade in i samband med lanseringen. Där berättar vi mer om hur vi ser på saken och hur vi tillsammans kan stötta er.

Filmen hittar du här.

Boka dig på vårt webinar

Du kan också boka dig på vårt webinar – ”Hur tar den moderna IT-beslutsfattaren tillvara på möjligheten att vara både stabil och agil?” som vi genomför den 26 maj.

Vi erbjuder

Systemstrategerna har en stark tradition inom projektledning och förvaltning av IT-lösningar. Gateway Technolabs (GTL) har i sin tur en gedigen erfarenhet av system- och produktutveckling inom en mängd områden och har utvecklat högintressanta lösningar inom bl.a. Automotive, Healthcare, Print media and publishing, BFSI, Entertainment & Gaming, Retail, Transportation & Logistics, Goverment & Public sector. GTL har även utvecklat en hel del lösningar inom Telecom-, försäkrings- och bank-sektorn.

I första steget kommer vi att jobba gemensamt med ett speciellt fokus på fordonsbranschen.

Lokal förmågan att stötta dig in att utveckla verksamheten och styrkan hos en global aktör som utvecklar lösningar i absolut framkant ger dig den kombination av kompetens och lösningar du behöver för att kunna möta en spännande framtid.