Våra konsulter

Kjell Andersson

Nyckelkompetens: Projektledning
Sammanfattning: Kjell är en analytisk och drivande projektledare som ser till helheten – människor, processer och IT. Kjell är en mycket omtyckt projektledare som lyckas väl med att skapa förtroende, både hos medarbetare och kunder. Kjell skapar genom sin kombination av drivkraftighet, ödmjukhet och långa projekt-/ledarerfarenhet goda förutsättningar för att nå ställda verksamhetsmål. Certifierad Projektledare och lärare. Ledarerfarenhet från 19 år med olika ledarjobb. 15 års projektlednings- och konsulterfarenhet från flera utlandsjobb samt inom Sverige.

Fredrik Bender

Nyckelkompetens: Test, Testledning, Agilitet, Produkt- processutveckling, Projektledning
Sammanfattning: Fredrik har erfarenhet från testning och testledning men också från ny- och vidareutveckling av produkter och processer. I Fredriks bakgrund finns även roller som projektledare och förvaltningsansvarig. Fredrik är ansvarsfull, noggrann och levererar i tid.

Elisabeth Haglund

Nyckelkompetens: Test
Sammanfattning: Elisabeth har lång erfarenhet som testare i olika skeden i projekt och releaser. I rollen som testare ingår också arbete med testdata och att skapa testfall. Elisabeth är en engagerad, driven person som gillar att ha högt tempo och att säkerställa leveranser med hög kvalitet.

Hermine Jegebo

Nyckelkompetens: Agila arbetssätt, testledning och kvalitetssäkring, releasehantering, teamledning.
Sammanfattning: Hermines passion är kvalitet, kommunikation, resultat och kundrelationer. Hon har arbetat inom tex: testledning och kvalitetssäkring, projektledning, kundservice management, IT Service Management och har även bakgrund som pedagog och lingvist. Exempel på branscher: spelindustrin, El och kraftverk, detaljhandel. ISTQB-certifierad samt är certifierad Agile Master (inkl. Scrum master). Hermine tror att nyckeln till att leverera affärsnytta och kundnöjdhet ligger i teamarbete, fokus på kund och jämnvikt mellan ansvar, befogenheter och förtroende.

Ulrika Löthgren

Nyckelkompetens: Test, Testledning, Kravhantering, Projektledning, Agilitet
Sammanfattning: Ulrika är kunnig och erfaren inom test, krav, projektledning och användbarhet. Ulrika är självgående, strukturerad, analytisk och trivs bra i samarbetet med kunder och kollegor. Ulrika har specialistkunskap inom användbarhet och hon jobbar gärna enligt Scrum.

Lars Simonsson

Nyckelkompetens: Projektledning, Förändringsledning, Verksamhetsutveckling
Sammanfattning: Lars är fokuserad på resultat. Han har lång erfarenhet av affärsutveckling, investeringskalkylering och utveckling av verksamheter och IT-system. Lars är analytisk, drivande och levererar förväntat resultat i tid.

Annette Wiström

Nyckelkompetens: Behörighetsadministration, Registervård, Systemsupport
Sammanfattning: En stabil grund inom IT och behörighetsadministration har Annette arbetat med administration av alla slag. Erfarenheter av kundkontakter med både interna och externa kunder, god samarbetsförmåga och effektivitet, är strukturerad och har ett gott ordningssinne.

Anders Holmberg

Nyckelkompetens: Projekt- och förvaltningsledning, systemsupport, behörighetsadministration
Sammanfattning: Anders har lång erfarenhet från systemförvaltning och behörighetsadministration där han även har många goda kundkontakter, Han har arbetat inom flera områden t.ex. statistik, ekonomi, datamining och är också utbildad pedagog. Anders har god samarbetsförmåga och är effektiv och strukturerad. Han skapar genom kombinationen drivkraft, ödmjukhet, humor och lång erfarenhet bra potential för att uppnå ställda mål. Han är alltid engagerad i att leverera det som förväntas, och det i tid.

Jonas Thoursie

Nyckelkompetens: Affärsutveckling, Verksamhetsutveckling, Ledning.
Sammanfattning: Jonas har haft en rad ledande roller inom fordonsindustri i Sverige och utomlands. Erfarenhet från produktutveckling, marknadsföring, affärsutveckling samt distributörsutveckling ger ett gott öga för helheten med kunden i fokus.

Att i projektform definiera och leverera kundnytta i form av metoder, lösningar eller modeller är något han brinner för. Jonas kommer närmast från AB Volvo och är baserad i Göteborg.